Budou moji přátelé vědět, že jsem deaktivoval svůj účet na Facebooku?

Oznámení

Oznámení jsou červené odznaky, které se zobrazují v levém horním rohu obrazovky uživatele Facebooku, když se podnikne akce související s jejich účtem. Ačkoli vaši přátelé dostanou oznámení, když oficiálně přijmete jejich žádosti o přátelství, nebudou vám zaslána oznámení, pokud deaktivujete svůj účet. I když můžete zmizet ze svých seznamů přátel, Facebook neposílá červené oznámení o vaší nepřítomnosti.

Chybějící komentáře

Když deaktivujete svůj účet, komentáře, které jste dříve zanechali na stránce přítele, se nezobrazí. Mohl by si všimnout, že pozorování zmizela, což ho pochybuje o tom, že váš účet byl deaktivován. Zprávy ponechané na fotografiích, přímo na zdi nebo v rámci zveřejněného odkazu, se stanou neviditelnými, dokud bude váš účet na Facebooku deaktivován.

Výsledky vyhledávání

Deaktivovaný účet Facebook se již nebude zobrazovat ve výsledcích vyhledávání na webu sociální sítě. Pokud přítel napíše vaše jméno do vyhledávače v horní části obrazovky Facebooku a nevidí váš profil ve výsledcích, bude vědět, že již na webu nejste. Stejně tak se vaše soukromé zprávy neobjeví ve výsledcích vyhledávání v aplikaci „Zprávy“.

Fotografie

Když deaktivujete svůj účet na Facebooku, fotky, které označíte svými přáteli, budou po zbytek vašeho profilu neviditelné. Po deaktivaci účtu se sníží počet fotografií přidružených k účtu přítele, který se zobrazuje ve vašem profilu vedle karty Fotky. Pokud váš přítel zjistí, že fotografie, na nichž je označen, nejsou, bude vědět, že váš účet na Facebooku již není aktivní.

Zajímavé Články