Co se stane, když je účet Facebook deaktivován

Viditelnost obsahu

Deaktivace je proces, který má okamžitý plný účinek. Jakmile bude váš účet deaktivován, váš profil a veškerý související obsah z Facebooku zmizí okamžitě. Fotografie, videa, aktualizace stavu, odkazy a dotazy, ve kterých jste označeni, již nebudou zobrazovat vaše jméno. Ostatní členové Facebooku již nebudou moci prohledávat váš profil a ve výsledcích vyhledávání se neobjeví žádný váš obsah.

Ukládání obsahu

Pokud se rozhodnete deaktivovat svůj účet, budou vaše profilové informace uloženy pro budoucí použití. Pokud se kdykoli rozhodnete účet znovu aktivovat, znovu se ve vašem účtu objeví veškerý váš obsah, informace o profilu, fotografie a seznamy přátel. Stránky se zobrazí ve výsledcích vyhledávání a členové Facebooku vás mohou najít pomocí možnosti vyhledávání v sociální síti.

Deaktivace versus eliminace

Deaktivace účtu se liší od vymazání v několika aspektech. Konkrétně účty, které jsou trvale smazány, zmizí navždy. Neexistuje žádná možnost načíst informace o profilu nebo související obsah. Pokud se v budoucnu rozhodnete vrátit na Facebook, budete si muset vytvořit nový účet, vytvořit nový seznam přátel, vytvořit nový profil a nahrát nové fotografie. Členové Facebooku, kteří se chtějí na web vrátit, by se měli místo deaktivace účtu rozhodnout deaktivovat.

Několik pokusů o deaktivaci

Členové, kteří se několikrát pokusí deaktivovat svůj účet, zadají mezi deaktivací a vstupem v platnost čekací dobu 24 hodin. Tím se zajistí, že proces deaktivace nebude použit na jméno vašeho uživatele. Nemělo by se používat k ochraně soukromí vašeho účtu. Upravte nastavení ochrany osobních údajů a omezte viditelnost obsahu. Pokud jste deaktivovali svůj účet vícekrát, budete muset při každé opětovné aktivaci počkat 24 hodin, než se znovu přihlásíte.

Jak ji deaktivovat

Deaktivujte svůj účet výběrem možnosti „Nastavení účtu“ z rozbalovací nabídky v části „Účet“ v pravém horním okraji libovolné stránky. Klikněte na odkaz „Zakázat“ ve spodní části stránky s výsledky. Poskytněte důvod, který odůvodňuje deaktivaci, zadejte nastavení legitimity a potvrďte svůj požadavek na další stránce. Znovu aktivujte svůj účet Facebook návratem na web a přihlášením pomocí své e-mailové adresy a hesla.

Zajímavé Články