Definice RT na Twitteru

Manuální zprávy proti automatickým zprávám

Ruční retweet nebo RT je ten, který je ručně zkopírován ve formě nového tweetu a připojený s písmeny „RT“ na začátku tweetu. To byl jediný způsob, jak poslat retweet před tím, než Twitter zavedl automatický retweeting, který umožňuje uživatelům posílat retweety kliknutím na tlačítko „Tweets“. Tento nedávný styl retweeting nepoužívá písmena "RT".

Ruční přepínání

Chcete-li retweet odeslat ručně, zkopírujte celý tweet, včetně původního @ uživatelského jména (@ uživatelské jméno). Na začátek tweetu zadejte „RT“ (bez uvozovek), za kterým následuje mezera před původním uživatelským jménem @user a klikněte na tlačítko „Tweet“. Tomuto uživateli je přiřazen tweet. Ber to jako přímé datum.

Automatické přepínání

Chcete-li retweet poslat automaticky, klikněte na tlačítko „Tweet“ na každém tweetu, který chcete, aby vaši sledující viděli. Chcete-li potvrdit, že ji chcete opakovat, klikněte v zobrazeném potvrzovacím dialogu na tlačítko „Tweets“. Retweet se objeví přesně stejným způsobem, jak se objevil, spolu s uživatelským jménem ve formě retweeteru.

Přidejte komentář

Při ručním odeslání retweetu můžete do tweetu přidat komentář před jeho odesláním. Chcete-li to provést, napište tweet tak, jak byl popsán v kroku 2. Zadejte svůj komentář hned na začátek tweetu před „RT“. Nezapomeňte, že stále můžete použít pouze 140 znaků, ve kterých musíte zahrnout obsah původního tweetu, uživatelské jméno původního tweeteru, vaše uživatelské jméno, „RT“ a váš komentář. Není vždy možné zveřejnit manuální retweet, aniž by se drasticky zkrátil původní tweet. Nelze upravovat automatické zprávy.

Tag značky

Protože všechny tweety mají limit 140 znaků, možná budete chtít nebo budete muset upravit některé ruční tweety tak, aby jejich obsah vstoupil na retweet. Mějte na paměti, že přiřazujete retweet konkrétní osobě. Pokud upravíte retweet tak, aby šetřil místo, udržujte zprávu co nejblíže k originálu. Neposílejte chybné nabídky někomu na Twitteru. Pošlete retweet tak často, jak chcete, protože RT je obvykle považován za nepřímý kompliment na Twitteru. Mějte však na paměti, že vaši následovníci budou chtít vidět, že také píšete své vlastní tweety.

Omezení přepínání

Když automaticky odešlete retweet, nemůžete retweetovat tweety od chráněných uživatelů. Chráněný uživatel je uživatel na Twitteru, který dal svůj profil jako soukromý. Jejich tweety mohou vidět pouze ti, kteří mají k tomu oprávnění. Pokud jste udělili toto povolení a chcete poslat retweet od chráněného uživatele, kterého sledujete, uvidíte, že Twitter vám to neumožňuje z webu Twitteru. Kliknutí na tlačítko „Tweets“ se nestane. Technicky byste mohli poslat retweet ručně chráněnému uživateli, ale je pravděpodobné, že tito uživatelé dávají přednost respektování jejich soukromí.

Zajímavé Články