Jak blokovat komentáře k obrázkům na Facebooku

Blokovat přátele

Krok 1

Přihlaste se ke svému účtu na Facebooku a v pravém horním rohu stránky „Zprávy“ klikněte na „Účet“.

Krok 2

V rozevíracím seznamu klikněte na „Nastavení ochrany osobních údajů“.

Krok 3

V části „Sdílení na Facebooku“ klikněte na „Přizpůsobit nastavení“.

Krok 4

V části „Věci, které ostatní sdílejí“, klikněte na tlačítko vedle „Oprávnění komentovat vaše příspěvky“ a klikněte na „Přizpůsobit“. Na obrazovce se objeví dialogové okno.

Krok 5

Změňte nastavení v části „Zviditelnit to“ na „Jen já“. Změna tohoto nastavení zabrání všem svým přátelům v prohlížení a zveřejňování komentářů k vašim obrázkům. Případně zadejte jméno přítele do pole „Skrýt to do“ a stiskněte „Enter“. Přidání lidí do seznamu zabrání konkrétním přátelům v prohlížení a zveřejňování komentářů k vašim obrázkům.

Krok 6

Stiskněte „Uložit nastavení“ a zavřete dialogové okno.

Odstraňte komentáře

Krok 1

Přihlaste se ke svému účtu na Facebooku a klikněte na „Profil“ v ​​pravém horním rohu stránky „Zprávy“.

Krok 2

V levém sloupci vašeho profilu klikněte na „Fotografie“.

Krok 3

Klikněte na album, které obsahuje obrázek s komentářem, který chcete odstranit, a klikněte na obrázek.

Krok 4

Umístěte myš nad komentář, který chcete odstranit, a klikněte na „X“, které se objeví v pravém horním rohu.

Krok 5

Klikněte na „Smazat komentář“ a stiskněte „Smazat“. Komentář zmizí z vašeho obrázku a brání jiné osobě v jeho zobrazení.

Zajímavé Články